Personvern, cookies & GDPR

Retningslinjer for personvern

Vi håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Vi gjør følgende:

Personopplysninger

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som nesjarif.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Informasjonskapsler («cookies»)

Nesjar Idrettsforening (nesjarif.no) bruker cookies. Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg og for å analysere trafikken vår.

Vi gir lesetilgang til våre partnere om hvordan du bruker nettstedet vårt. Lesetilgangen brukes innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid. Dette kombineres med annen informasjon de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved å bruke nettstedet vårt.

Bruk av informasjonskapsler («cookies»)

Når du besøker nettsiden til Nesjar Idrettsforening, logger vi informasjon om besøket. Informasjonen er innsamlet passivt og lagres i såkalte cookies, eller informasjonskapsler, som er en liten tekstfil som lagres på din harddisk. Den kan ikke benyttes til å identifisere deg.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan vanligvis modifisere nettleseren din til å avvise cookies hvis du foretrekker det:

Hvis du ønsker å lære mer om cookies, eller hvordan du kan kontrollere eller slette de, kan du gå til Aboutcookies.org for en detaljert veiledning. I tillegg er det enkelte tredjeparts annonsenettverk (eks. Facebook og Google), som tillater brukerne å velge bort eller tilpasse sine preferanser.

Det kan du gjøre ved bruk av linkene under:

Google Ads-innstillinger

Facebook Ads-innstillinger

Ditt samtykke gjelder følgende domener: nesjarif.no

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at om du velger å utelukke cookies, vil flere av funksjonene på nesjarif.no ikke fungere optimalt. Ved å bruke nettsiden nesjarif.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Personopplysninger til tredjepart

Nesjarif.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for nesjarif.no. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil nesjarif.no alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Nesjar Idrettsforening ved daglig leder/innehaver er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Kontaktinformasjon

Ønsker du at nesjarif.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av nesjarif.no, så ta kontakt med oss. Kontaktinformasjon finner du på denne siden.

Postadresse:

Nesjar Idrettsforening
Helgeroveien 1088,
3295 Helgeroa

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke nesjarif.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke nesjarif.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

©Nesjar IF 2018

Levert av Trane Media

©Nesjar IF 2018

Levert av Trane Media